TROSTRUKI UŽITAK

6 jaja, 400g šećera, 2 kašike brašna, 2 kašike prezli, 150g mlevenih oraha, oko 1 l mleka
100g čokolada za kuvanje, 2 puding vanile, 1 puter ili margarin
Keks Petit Ber( najmanje pakovanje desetak komada)
Kora:
6 belanaca umutiti sa 200g šećera, 2 kašike brašna, 2 kašike prezli (ili4 kašike brašna)
150g mlevenih oraha.Pleh podmazati. Ispeći koru i preliti sa 200ml hladnog mleka.
Fil:
600 ml mleka staviti da vri. Žumanca, 2 pudinga od vanile i 200g šećera umutiti sa malo mleka( oko 1 dcl) kada mleko provri, skuvati fil.
U skuvani fil staviti margarin ili puter i pustiti da se ohladi. Kada se krem ohladi podeliti ga na dva dela. U jedan deo staviti 100g otopljene čokolade za kuvanje.
Preko kore sipati žuti fil. Preko žutog fila slagati pettit-ber natopljen mlekom
a preko keksa braon fil.
Preko narendati braon ili belu čokoladu. A može i šlag umesto čokolade.