TROSTRUKI UŽITAK

6 jaja, 450g šećera, 2 kašike brašna, 2 kašike prezli, 150g oraha, 1l mleka
100g čokolada za kuvanje, 2 puding vanila, Keks Petit Ber

Kora:
6 belanaca umutiti sa 200g šećera, 2 kašike brašna, 2 kašike prezli i
150g oraha. Ispeci koru i preliti sa 200ml hladnog mleka.

Fil:
600g mleka staviti da vri. Žumanca, 2 pudinga od vanile i 250g šećera umutiti sa
100 -150ml mleka, kada mleko provri, skuvati fil.
U skuvani fil staviti margarin i pustiti da se ohladi. Kada se krem ohladi podeliti ga na dva dela. U jedan deo staviti 100g čokolade za kuvanje. Preko kore sipati žuti fil.
Preko žutog fila slagati pettit-ber natopljen mlekom a preko keksa braon fil.
Preko narendati braon ili belu čokoladu. A može i šlag umesto čokolade.